Siirry sisältöön
Sealdeal Lipas

Maksa huoletta Lippaan avulla.

Sealdeal Lipas on vaiheistettu maksutapa, joka varmistaa täydellisen turvallisen käytetyn tavaran kaupan. Käyttämällä Lipasta varmistat, ettei sinua huijata. 

Ostaja voi valita käyttää Sealdeal Lipas -lisäpalvelua ehdottamissaan kaupoissa. Sen toimintaperiaate on yksinkertainen. Ostaja maksaa tuotteen heti, kun kaupasta on sovittu. Varat vapautetaan myyjälle, kun luvattu tuote on toimitettu. Myyjä voi luottavaisin mielin lähettää tuotteen – odottavathan rahat häntä Lippaassa. Palvelun avulla niin myyjä kuin ostajakin voi varmistua, ettei tule huijatuksi.

Näin helppoa on Sealdeal Lippaan käyttö:

Sovi kaupoista
Kaupasta sopiminen
Ostaja luo tarjouksen ja valitsee maksutavaksi Sealdeal Lippaan.

Maksu
Maksu
Myyjän hyväksyttyä tarjouksen sinulla on 48 tuntia aikaa maksaa tuote Lippaaseen.
Lähetys
Lähetys
Myyjä toimittaa lähetyksen seurantakoodin ostajalle.
Tarkastus
Tuotteen tarkastus
Ostaja tarkastaa tuoteen ja merkitsee sen saaduksi.
Rahojen vapautus
Varojen vapautus
Maksu vapautuu myyjälle ostajan merkittyä tuotteen saaduksi.

Arviointi
Kauppakumppanin arviointi
Myyjä ja ostaja antavat toisilleen arvion hyvin sujuneesta kaupasta.

Miten maksut toimivat Sealdeal -lipas kaupassa? 

Vaihe 1: Maksun tekeminen:
Kun Sealdeal -lipas kauppa on hyväksytty, ostaja maksaa kauppasumman maksukortilla. Hyväksymme yleisimmät maksukortit, kuten Visa ja MasterCard.
Vaihe 2: Maksun siirtyminen lippaaseen
Maksu siirtyy Lippaaseen (Stripen maksatustilille) odottamaan kaupan toteutumista. 
Vaihe 3. Kaupan toteutuminen ja rahojen siirto 
Kun kauppa on toteutunut ja molemmat osapuolet tyytyväisiä, rahat siirretään myyjän ilmoittamalle suomalaiselle pankkitilille. Maksu siirtyy 7 pankkipäivän kuluessa siitä, kun ostaja on merkinnyt kaupan suoritetuksi
Ongelmatapaukset tai kaupan peruuntuminen:
Jos kaupassa ilmenee ongelmia tai se peruuntuu, rahat palautetaan ostajalle. Summa siirretään takaisin ostajan maksukorttiin liitetylle tilille. Sealdealin a­si­a­kas­pal­ve­lu aut­taa on­gel­ma­ti­lan­teis­sa.

Stripe_(company)-Powered-by-Stripe-Outline-Logo.wine
Turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää. Siksi käytämme Sealdeal Lipas -kauppojen maksunvälityksessä kansainvälisesti tunnettua ja turvallista kumppania, Stripea. Stripe tarjoaa huippuluokan tietoturvaa ja salausmenetelmiä varmistaakseen maksutapahtumien turvallisuuden. Voit siis luottaa siihen, että maksut, jotka suoritat palvelumme kautta, ovat turvattuja ja luottamuksellisia.

 

Turvallisempaa ja
helpompaa vertaiskauppaa

Sealdeal on vahvasti tunnistautuneiden kauppakumppanien yhteistö, jossa vilpillinen toiminta on käytännössä kannattamatonta. Käyttämällä Sealdealia edistät omalta osaltasi kiertotalouden toteutumista.