Skip to content
Mikä on Sealdeal?

Sealdeal on palvelu, jota voit hyödyntää kaikilla markkinapaikoilla. Sealdeal mahdollistaa turvallisen ja luotettavan kaupankäynnin kauppakumppaneiden välille.

Missä voin käyttää Sealdealia?

Sealdeal on riippumaton toimija, jota voit käyttää kaikkien markkinapaikkojen yhteydessä.

Miksi Sealdeal on luotettava?

Sealdeal on suomalainen palvelu. Sealdeal ei välitä käyttäjätietoja kaupallisessa tarkoituksessa kolmansille osapuolille. Jokainen Sealdeal-käyttäjä on vahvasti tunnistautunut.

Tunnistetietoja käytetään ainoastaan palvelun käyttöehtojen mukaisesti käyttäjän tunnistamiseen.

Sealdeal palveluun voi kirjautua vain kerran vahvasti tunnistautuen. Käyttäjällä ei voi olla kuin yksi Sealdeal- profiili. Sealdeal-palvelussa toteutetuista kaupoista tallentuu kauppaan liittyvät tiedot ja viestintä, joka on toteutettu palvelussa. Sealdeal-palvelua käyttäessä mahdollisten väärinkäytösten todentaminen on helppoa. Väärinkäytöstapauksissa tunnus voidaan sulkea käyttöehtojen mukaisesti.

Väärinkäyttötapaukset Sealdealissa?

Väärinkäytöstapauksissa tunnus suljetaan käyttöehtojen mukaisesti ja käyttäjä ei ole enää tervetullut Sealdeal-yhteisöön.

Miten Sealdeal tarjoaa turvaa käyttäjälle?

Kaikki Sealdeal-käyttäjät ovat vahvasti tunnistautuneita. Kaupan vaiheet ja palvelussa käyty viestintä tallentuu palveluun ja ovat sieltä todennettavissa jälkikäteen. Kauppakumppanille annetaan arvio. Mitä enemmän kauppaa käydään Sealdeal-palvelun avulla, sitä luotettavammaksi teemme yhdessä vertaiskaupankäynnin.

Mitä Sealdeal maksaa?

Sealdealin käyttö on täysin veloituksetonta vuoden 2022 loppuun asti. Tämän jälkeen voit käyttää palvelua voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Tunnuksen luominen, tarjousten lähettäminen sekä vastaanottaminen on veloituksetonta. Hyväksytystä tarjouksesta veloitetaan 0,98 euron palvelumaksu. Voit myös hankkia käyttöaikaa palveluun kuukausi kerrallaan hintaan 4,90 euroa ilman rajoitusta hyväksyttyjen tarjousten määrästä.

Miksi minun pitää tunnistautua vahvasti?

Sealdeal-palvelun käyttöehtojen mukaisesti jokaisen käyttäjän tulee tunnistautua vahvasti. Tämä takaa Sealdeal-yhteisön luotettavuuden.

Mitä tunnistautumisvälineitä voin käyttää?

Voit käyttää tunnistautumiseen suomalaisia pankkitunnisteita.

Mihin Sealdeal käyttää tietojani?

Sealdeal käyttää tietoja henkilön tunnistamiseen, luotettavuuden varmistamiseen sekä palvelun sujuvuuden takaamiseen.

Sealdeal ei välitä käyttäjätietoja kaupallisessa tarkoituksessa kolmansille osapuolille.

Voiko yhdellä käyttäjällä olla useampi Sealdeal-tunnus?

Ei, käyttäjällä voi olla ainoastaan yksi profiili käyttöehtojen mukaisesti.

Palvelussa näkyvät käyttäjätiedot?

Sealdeal-profiili ei ole julkisesti näkyvillä. Tiedot näkyvät kauppakumppanille palvelua käytettäessä käyttöehdoissa kuvatulla tavalla.

Toimitustavat?

Sealdeal-palvelussa toteutettujen kauppojen osalta kauppakumppanit sopivat toimitustavan keskenään. Tarjouksen hyväksymisen jälkeen kauppakumppanille välitetään valittu toimitusosoite automaattisesti.

Noutokauppa?

Palvelussa ei ole vielä vaihtoehtoa noutokaupalle, mutta ominaisuutta kehitetään tällä hetkellä.

Maksutavat?

Sealdeal-palvelu ei toimi maksun välittäjänä. Käyttäjä voi valita profiilin tiedoissa tilisiirron tai mobilepayn käytön, jotta kauppakumppanille välittyy tiedot tarjouksen hyväksymisen jälkeen automaattisesti.

Ongelmatilanteet?

Jos et löydä vastaus usein kysytyt kysymykset-osiosta, voit olla yhteydessä meihin palautelomakkeen kautta.

Tarjouksen tekeminen?

Sealdeal-tarjouksen tekeminen on vaivatonta palveluun rekisteröitymisen jälkeen. Palvelu ohjaa käyttäjää tarjouksen tekemisessä ja luo syötettyjen tietojen perusteella tarjouksen. Käyttäjän vastuulle jää tarjouksen välittäminen kauppakumppanille.

Toimituskulut tarjouksessa?

Toimituskulut sisältyvät aina Sealdeal-tarjoukseen.

Tarjouksen hyväksyminen?

Sealdeal-tarjouksen hyväksyminen on helppoa ja sitovaa. Hyväksyäksesi tarjouksen, sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä. Palvelu ohjaa sinua tarjouksen hyväksymisessä.

Tarjouksen toimittaminen kauppakumppanille?

Sealdeal-tarjouksen voit toimittaa kauppakumppanille palvelussa Jaa tarjous -toiminnon avulla sähköpostitse, tekstiviestillä tai Whatsappiin. Lisäksi voit kopioida linkin tarjoukseen ja toimittaa sen haluamallasi muulla tavalla.

Viestintä kauppakumppanin kanssa Sealdealissa?

Kaikki viestintä kannattaa toteuttaa kauppakumppanin kanssa Sealdeal-viestiominaisuuden avulla, jotta kaikki kaupankäyntiin liittyvä viestintä tallentuu Sealdeal-palveluun.

Tarjouksen peruminen?

Sealdeal-tarjouksen voi perua, jos kauppakumppani ei ole vielä hyväksynyt tarjousta.

Kaupan peruminen?

Sealdeal-kauppa voidaan perua, mikäli kauppakumppanit pääsevät yhteisymmärrykseen kaupan perumisesta. Huomioitavaa on, että kauppakumppaneilla on oikeus antaa toisistaan arvio kaupan perumiseen liittyvissä tilanteissa.

Tuotteen toimittaminen?

Sealdeal-palvelussa toteutettujen kauppojen osalta kauppakumppanit sopivat tuotteen toimitustavan keskenään.

Miksi kaupat on tärkeä merkitä valmiiksi?

Sealdeal-kauppojen valmiiksi merkitseminen avaa arvioinnin ja viimeistelee kaupan.

Kauppakumppanin arviointi?

Sealdeal-yhteisön etu on rehti kaupankäynti ja toisen osapuolen oikeudenmukainen arviointi. Näin teemme yhdessä vertaiskaupankäynnistä vaivatonta ja luotettavaa.

Mistä näen tekemäni tarjoukset ja kaupat?

Sealdeal-palvelussa näet tiedot oikean yläkulman valikko-painikkeen kautta.

Miten voin päivittää omia tietojani?

Sealdeal-palvelussa omien tietojen päivittäminen on hyvin helppoa. Valitset vain oikean yläkulman valikko-painikkeen kautta omat tiedot-välilehden ja pääset päivittämään omia tietoja.

Milloin minun pitäisi ilmoittaa ylläpidolle?

Sealdeal-ylläpidolle sinun kannattaa ilmoittaa, mikäli koet joutuneesi vilpillisen toiminnan kohteeksi. Sinun tulee lisäksi tehdä aina rikosilmoitus, mikäli epäilet joutuneesi rikoksen uhriksi. Sealdeal-tuki käsittelee jokaisen ilmoituksen ja on sinuun yhteydessä, mikäli tapauksen selvittämiseen tarvitaan tarkempia tietoja.

Miten saan yhteyden Sealdeal-tukeen?

Voit olla yhteydessä meihin Yhteydenotto-lomakkeen kautta.

Miten voin antaa kehitysehdotuksen?

Voit olla yhteydessä meihin Palaute-lomakkeen kautta.