Siirry sisältöön

Miten onnistut käytetyn tavaran kaupassa?

Miten onnistua käytetyn tavaran kaupassa? Jos haluat yksinkertaisen muistisäännön, se tulee tässä: Tunne kauppakumppanisi. Tuttujen kesken on mukava tehdä kauppaa, sovituista asioista pidetään kiinni ja kaikella on tapana sujua vaivattomasti.Yksi ongelma tuttujen kanssa käytävässä kaupankäynnissä kuitenkin on. Tavaraa on rajoitetusti tarjolla.

Mitä, jos voisit laajentaa tuttujen kauppakumppanien joukkoa?
Uusia ystäviä, kenellepä ei sellaiset kelpaisi. Mutta käydään nyt kauppaa ensin. Sealdeal tuo kaupankäyntiin saman onnistumisen elementin kuin tuttujen keskenkin asioista sopiessa. Tiedät kenen kanssa kauppaa käyt. Jokaisella Sealdeal-käyttäjällä voi olla vain yksi henkilökohtainen profiili. Kauppakumppanin googlettelun voi siis jatkossa unohtaa. Kauppojen sopiminen Sealdealissa on nimittäin osoitus, että olette toistenne luottamuksen arvoisia ja seisotte sanojenne takana. Helpottava tieto, vai mitä?

Koska Sealdeal on rakennettu parantamaan kaupankäyntia, voidaan edellisen lisäksi todeta: Eikä tässä vielä kaikki! Sealdealissa jokainen kauppatapahtuma arvioidaan kauppakumppanisi toimesta. Näin kerrytät itsellesi kauppa kerrallaan hyvän maineen. Sen avulla laajennat mahdollisuuksiasi tehdä hyviä löytöjä miltä tahansa kauppapaikalta, mistä päin Suomea tahansa. Ja saat kaupat sovittua ilman ylimääräistä jännitystä. Oman tai kauppakumppanisi puolelta.

Muistathan kauppaa käydessäsi vielä nämä neuvot:

Kun olet ostamassa:
  • Varmistu etäkaupoissa tuoteen laadusta. Pyydä lisää kuvia. Myyjän ja ostajan arvio tavaran kunnosta voi vaihdella. Toiselle uudenveroinen on toiselle välttävä. Hyvät kuvat kertovat enemmän kuin kauniit sanat.
  • Jos tuote on kovin halpa ja myyjällä on kiire, suhtaudu kauppoihin erityisellä varovaisuudella. Ehdota kauppojen sopimista Sealdealilla. Se on hyvä tapa suodattaa huijarit pois potentiaalisista kauppakumppaneista.
  • Varausmaksun pyytäminen on yleinen tapa huijata käytetyn tavaran kaupassa. Sovi varausmaksun sijaan kaupoista sitovasti Sealdealissa.
Kun olet myymässä:
  • Ostaja maksaa aina myyjälle, ei toisin päin. Pidä tästä kiinni vaikka muuta ehdotettaisiin.
  • Älä hyväksy kuvaruutukappaauksia maksukuiteista. Odota aina maksun näkymistä omalla tililläsi. Postita tai luovuta vasta tämän jälkeen tuote ostajalle. Noutokaupassa Mobilepay varmistaa rahojen siirtymisen reaaliaikaisesti.
  • Säilytä aina kuitti lähetyksestä ja välitä lähetystunnus ostajalle mahdollisimman nopeasti. Ostaja arvostaa mahdollisuutta seurata lähetystä.
Miten pääset mukaan? Helposti ja vieläpä täysin ilmaiseksi: Oman Sealdeal-tunnuksen voit luoda tästä ja lisää Sealdealin toiminnasta voit lukea täältä. Tervetuloa mukaan!