Siirry sisältöön

Osta ja myy turvallisesti – millä tahansa kauppapaikalla.

Vain nouto, en lähetä, en uskalla... en luota. Tuttuja fraaseja netin kauppapaikoilta. Tuomitsemmeko hyvältä näyttävän kaupan paikan huijausyritykseksi turhan suorasukaisesti? Ruudun toisella puolella voi olla, ja usein onkin tavallinen rehellinen kansalainen, joka haluaisi myydä tai ostaa tavaraa. Koska hän on tuntematon, olemme varuillamme. Täysin inhimillistä.

Vertaiskauppa, tutummin käytetyn tavaran kauppa ihmiseltä toiselle menettää ison osan potentiaalistaan, koska riski tulla huijatuksi on todellinen. Mitäpä, jos tietäisit aina kenen kanssa kauppaa käyt? Ilman, että tarvitsee sen syvemmin kuitenkaan oikeasti tutustua. Myymässä ja ostamassahan tässä ollaan, ystävystymään ehtii myöhemminkin. Sealdeal toimii juuri näin.

Sealdeal on vertaiskaupan vahvistaja. Löysitpä ostettavaa miltä tahansa netin kauppapaikalta, voit ehdottaa kauppojen käyttelyä Sealdealissa. Näin varmistat tietäväsi kenen kanssa kauppaa käyt. Aina. Jokainen käyttäjä on nimittäin tunnistautunut vahvasti. Ja mikä parasta, kaupankäyntitapa on kaikille sama: Tarjous ja sen hyväksyntä. Mahdollinen keskustelu muista ehdoista. Tilinumeron tai maksutietojen automaattinen toimitus ostajalle ja postitusosoite myyjälle. Lopuksi kauppatapahtuma saa rehellisen arvion. Ja koko prosessi tallentuu palveluun. Jos ongelmia kuitenkin tulisi, on asioista mustaa valkoisella. Helpottavaa, vai mitä?

Miten Sealdealiin sitten pääsee mukaan? Helposti ja ilmaiseksi. Oman tunnuksen luot parissa minuutissa. Sen jälkeen olet osa luotettavien kaupankävijöiden yhteisöä.

Palveluun voit tutustua tästä