Siirry sisältöön

Onko käytetyn tavaran ostoilmoitus avoin kutsu huijareille?

Joskus tulee tarpeen etsiä tavaraa myös käänteisesti. Kerrotaan isolle yleisölle mitä ollaan vailla ja toivotaan yhteydenottoja. Tavara, jota olet vailla, ei aina löydy etsimisestä huolimatta myyntipalstoilta. Tarve vaatii omaa aktiivisuutta. Uskaltaisinko tehdä ostoilmotuksen?

Tilanne on mitä herkullisin verkossa lymyävälle huijarille. Hän saa tietää ostohousujen olevan jalassa ja rahan polttavan niiden taskussa. Kaikki tarvittavat tiedot on siis tarjoiltu hopeisella tarjottimella. Kelmin ei tarvitse kuin käyttää hieman luovuuttaan, keksiä tuote ja sille sopiva hinta. Tämä on tietysti sääli, koska monella meistä on nurkissa tavaraa, josta voisi luopua. Sitä omaa myynti-ilmoitusta ei vaan saa syystä tai toisesta tehtyä.

Ei tuomita ostoilmoittelua kuitenkaan ihan vielä. Erityistä varovaisuutta sellaisen tekeminen kuitenkin vaatii. Ja Sealdeal tarjoaa käyttöön työkalun, jolla varmistat onnistuminen myös näissä riskialttiissa ja hankalissa tilanteissa. Meillä kaupan molemmat osapuolet ovat aina vahvasti tunnistautuneita. Tiedät siis kenen kanssa kauppaa käyt. Yhtäkkiä tilanne ei olekaan huijarin näkökulmasta yhtä houkutteleva.

Turvallisia ja onnistuneita kauppoja, olitpa ostamassa tai myymässä! Mukaan Sealdealiin pääset luomalla itsellesi ilmaisen tunnuksen.

Miten Sealdeal toimii? Siitä voit lukea lisää täältä.