Siirry sisältöön

Sealdeal-kumppanuus: Muusikoiden Kirppis

Sealdeal ja Muusikoiden Kirppis ovat aloittaneet yhteistyön.

Kymmenen vuotta sitten Kari Koskenkankaan ideasta lähtenyt Muusikoiden Kirppis on yli 21.000 jäsenen yhteisö Facebookissa, jossa soittimet, soitintarvikkeet ja muu musiikkiin liittyvä tavara vaihtavat omistajaa helposti, nopeasti ja Sealdeal-kumppanuuden kautta entistä luotettavammin. Ryhmän aloittaessa ylläpitäjiksi liittyivät myös Jari Antikainen ja Matti Vainio.

Muusikoiden Kirppis, kuten mikä tahansa kirppis, on oiva paikka tehdä löytöjä. Myynnissä on ollut niin keräilyharvinaisuuksia kuin tuotannosta jo poistuneita soittimiakin. Olennainen osa kauppapaikan alkuperäistä ideaa on tarjota aloitteleville bändeille mahdollisuus soittaa kunnon instrumenteilla. Uusien tavaroiden kaupassa hinta usein ohjaa valintaa - ja kompromisseja joudutaan tekemään. Ja mikä parasta, hankkimalla käytetyn soittimen, olet mukana kehittämässä kiertotaloutta. Nimestä huolimatta kauppapaikan jäsenet eivät kaikki ole ammattimuusikoita. Tervetulleita mukaan ovat kaikki musiikista ja soittamisesta kiinnostuneet yli genrerajojen. Jokainen jäsen on tällä kauppapaikalla yhdenvertainen jakaen saman innostuksen ja kiinnostuksen aiheen.

Erikoistuneena kauppapaikkana Muusikoiden Kirppis tarjoaa usein korvaamatonta asiantuntemusta. Esimerkiksi hinnoitteluapu auttaa monesti kauppojen saattamista maaliin. Ja varmistaa, että myyjä saa soittimestaan aina oikean hinnan. Olitpa siis vannoutunut harrastaja, perintökitaran omistaja tai harvinaista soitinta hakeva ammattimuusikko, Muusikoiden Kirppis on sinua varten.

 

Myydyimmät tuotteet: Kitarat, bassot, rummut, muut soittimet ja vahvistimet, sekä niihin liittyvät tarvikkeet.

 

Hyvä tietää: Ryhmästä voi löytää myös hifilaitteita sekä tietoa ajankohtaisista tapahtumista.

 

Ohjeet kaupankäyntiin: Ota myytävästä tavarasta hyvät kuvat, ole rehellinen kattavassa kuvaustekstissä ja muista mainita tuotteen sijainti.

 

Vinkki: Ehdota aina kauppojen vahvistamista Sealdealissa, kun haluat varmistua kauppakumppanin luotettavuudesta.