Siirry sisältöön

Sealdeal-kumppanuus: Hauenkalastajat

Sealdeal ja Hauenkalastajat ovat aloittaneet yhteistyön.

Hauenkalastajien ryhmä on perustettu Facebookkiin vuonna 2013 ja pääryhmässä on tänään yli 20.500 jäsentä sekä myyntipalstalla yli 7000 jäsentä. 

Ryhmän ylläpitäjiä on 8 kpl, joten apua saa aina nopeasti ja mutkattomasti.

Ryhmässä keskustellaan kaikesta haukeen ja hauen kalastamiseen liittyvistä asioista.

Hauenkalastajien ryhmän pääpaino on kalastamisessa sekä erityisesti toimia vastuullisemman ja valikoivan kalastamisen puolesta puhujana. 

Hauenkalastajien ryhmässä vallitsee hyvä yhteishenki, ja ryhmässä autetaan toisia jäseniä kiperien kysymyksien ratkomisessa. Moni aloitteleva hauenkalastaja onkin saanut ensimmäiset oppinsa ryhmästä.

Ryhmässä esitellään paljon välineistöön liittyviä uutuuksia ja toisaalta myös fiilistellään vanhempaa, klassista välineistöä.

Vaatimuksena myyntipalstalle mukaan pääsemiseen, on jäsenen kuuluminen pääryhmään. Tämä tuo lähtökohtaisesti jo turvallisuutta jäsenien väliseen kaupankäyntiin.

Ryhmän ylläpitäjät ovat aktiivisesti mukana järjestämässä ja hallinnoimassa Haenkalastajat Open tapahtumaa, joka on kisattu ensimmäisen kerran 2017 keväällä. Ensimmäisen kerran mukana oli 127 joukkuetta ja keväällä 2023 mukana oli yli 1500 tiimiä. Monelle tiimille kisa tarjoaa mahdollisuuden mukavaan yhdessäoloon kisan merkeissä. Kasvu on ollut hurjaa, joka kertookin erinomaisesti järjestetystä tapahtumasta.

Myyntipalstan päätuotteet: Vavat, kelat, vieheet kalastuselektroniikka sekä muu välineistö.

Hyvä tietää: Ryhmän ylläpitäjät ovat aktiivisia kalastajia, joten tietämystä on valtavasti

Ohjeet kaupankäyntiin: Ota myytävästä tavarasta hyvät kuvat, ole rehellinen tuotteen kuvauksessa, mainitse tuotteen sijainti ja hinta sekä toimita kaikki tuotteeseen liittyvät asiat mukaan kuten alkuperäinen myyntipakkaus ja osto/takuukuitti mikäli se on mahdollista.

Vinkki: Ehdota aina kauppojen vahvistamista Sealdealissa, kun haluat varmistua kauppakumppanin luotettavuudesta ja kauppojen sujuvuudesta