Siirry sisältöön

Sealdeal-kumppanuus: Get Tickets - Myydään, ostetaan lahjakortteja/pääsylippuja

Sealdeal ja Get Tickets-ryhmä ovat aloittaneet yhteistyön.

Kahdeksan vuotta sitten Farbod ”Fabe” Mehrabkhanin ideasta lähtenyt Get Tickets-ryhmä on yli 20.000 jäsenen yhteisö Facebookissa, jossa ylimääräiseksi jääneet liput ja lahjakortit vaihtavat omistajaa helposti, nopeasti ja Sealdeal-kumppanuuden kautta entistä luotettavammin. Ryhmän ylläpitäjäksi on matkan varrella liittynyt myös Olli Turunen.

Get Tickets-ryhmä, kuten mikä tahansa kirppis, on oiva paikka tehdä löytöjä. Myynnissä on ollut hyvään hintaan tarpeettomiksi jääneitä lahjakortteja, kuin myös jo loppuunmyydyille keikoille lippuja. Olennainen osa kauppapaikan alkuperäistä ideaa on tarjota fiksu ja helppo kanava itselleen tarpeettomien lippujen omistavia löytää henkilöt jotka ovat kiinnostuneita näistä, jotta liput ja lahjakortit eivät jää käyttämättä. 

Tervetulleita ryhmään mukaan ovat kaikki, joita aihe kiinnostaa. 

Myydyimmät tuotteet: Keikkaliput ja lahjakortit

Ohjeet kaupankäyntiin: Kuvaile myymäsi tuote mahdollisimman hyvin, ja ota hyvät kuvat. Älä kuitenkaan kuvaa viivakoodia yms tietoa. Kerro sijainti, hinta ja toimitustapa.

Vinkki: Ehdota aina kauppojen vahvistamista Sealdealissa, kun haluat varmistua kauppakumppanin luotettavuudesta ja tehdä kauppaa sujuvasti ja turvallisesti.